Jaga:     
Naisteleht

MÕNUS RETSEPT: Mahlased kalkuni-kodujuustukotletid

Kui soovid Iseseisvuspäeva toidulauale ka miskit uut ja põnevat maitsmiseks tuua, siis on igati paslik katsetada blogija Pille-Riinu soovitatud kalkuni-kodujuustukotlette! Ta on kindel, et kes korra kalkunikotlette proovinud, see enam "tavalisi" sea-/loomaliha omasid teha ei taha.

"Olen neid imemaitsvaid kotlette juba mitmeid kordi teinud ja alati pärast süües arutame, kui mahlased ja hõrgud need ikkagi on," jagab Pille-Riin enda blogis muljeid. "Soovitan kindlasti kasutada just hakitud kalkuni kintsuliha. Olen proovinud ka kanahakklihaga, aga see on veidike vedelam ja kotletid ei püsi nii hästi koos." Tema sõnul ei tasu aga hakklihasegusid kohe kindlasti valida - need sisaldavad vett ja häid kotlette neist mingi nipiga ei saa. Tasub pakendilt sõrmega järge ajada, et õige asi saaks koju toodud.

Kuidas aga neid imemaitsvaid kotlette küpsetada, seda loe Pille-Riinu blogist lähemalt SIIT!

(genefic.net)

Loe ka neid lugusid