Jaga:     
Naisteleht

EESTI OMA SUPERTOIDUD: Liharullid karulauguga

Need on lihtsad soojad suu­pisteampsud, mis on tänu karu­laugule kaunid ja maitsvad. Kes armastab teravamaid maitse­elamusi, sel tasub vahele määrida sorts kanget sinepit.

  • 8 õhukest viilu seavälisfileed
  • 8 viilu toorsuitsupeekonit
  • 16 karulaugulehte
  • soola, musta pipart
  • sinepit või karulaugupestot
  • serveerimiseks maasikatoormoosi või karulaugupestot

Maitsesta lihaviile soola ja pipraga, määri peale sinepit või karulaugupestot, keera tihedalt rulli. Pane liha ümber ka peekoniviil ja kaks karulaugulehte. Kinnita tikuga ja pruunista kergelt pannil võis. Tõsta rullid haudepotti või ahjuvormi ja aseta 200kraadisesse ahju 15–20 minutiks järelküpsema, lisa ka väheke vett. Serveeri rulle karu­laugupesto või magushapuka maasikatoor­moosiga.

NIPP! Võid liha asemel kasutada ka valge kala fileed (ahven, haug, koha).

Loe ka neid lugusid