2
fotot
Jaga:     
Naisteleht

PATUVABA RETSEPT: troopiline jäätisekokteil kurkumiga

Veel piisavalt soe ja päikeseline augustisuvi on parim põhjus, et kostitada end mõnusal päikesepäeval ühe troopilise mekiga jäätisekokteiliga.

Toidublogija Merilin Siimpoeg soovitab selleks puhuks jahutava suvise mangokokteili retsepti, millele annavad omanäolise maitsenüansi hapukas sidrun, õhetav münt ja rikkalikult tervendavaid antioksüdante ning vitamiine sisaldav kurkum. Et selles kokteilis on kasutatud võrdses koguses naturaalsest mangopüreest valmistatud sorbetti ja vanillijäätist, on tegu ideaalselt sobiva patuvaba kokteiliga.

Koostisosad (kogused kahele)

  • 1 tops Premia mangosorbeti ja vanillijäätise segu (310 g)
  • 1 pisike mango
  • 1 viil ananassi
  • 1 oks värsket piparmünti
  • 1 spl sidrunimahla
  • ¼ tl jahvatatud kurkumit

Valmistamine

Püreesta kõik koostisosad kannmikseris ühtlaseks kreemjaks joogiks, vala klaasidesse ja naudi kohe!

(Merilin Siimpoeg)

Loe ka neid lugusid