2
fotot
Jaga:     
Naisteleht

Kelly Sildaru õpetab maitsvat einet tegema

No kes ütles, et peenikest peret peaks köögist eemal ­hoidma? Meie Naistelehes oleme väga selle vastu! Kõik väikesed ­kahvliahvikesed tuleks söögitegemisele võimalikult lähedale lubada, eriti enne 1. septembrit. On ju üks osa tarvilikust elutarkusest ka oskus ise endale ninaesist valmistada. Ikka maitsvalt, tervislikult ja ilusalt.

Tortiljataskud

1-le

Selle retsepti jagas raamatule trikisuusataja Kelly Sildaru (15). Need on ülimõnusad näksid, mida kasvõi klassiekskursioonile kaasa võtta! Kui sõber külla tuleb, saad neid tallegi kähku teha. Ahjaa, tortiljad on super head ka ainult juustuga!

  • 1 tortilja
  • 2 juustuviilu
  • 2 singiviilu

Tõsta tortilja kuumale pannile (ära õli lisa!). Küpseta nii kaua, kuni tortilja on alt pruunikaskuldne. Keera see pannil ümber, pane poolele tortiljale juust ja juustu peale sink. Voldi tortilja kokku nii, et pannil paistab poolkuu. Patsuta seda pannilabidaga ja tõsta korraks pannil ümber. Libista tortilja taldrikule ja lõika kolmeks.

Juustu-singitäidisele võid lisada paar tilka salatikastet. Kelly ema paneb torilja­taskusse ka rohelist, näiteks basiilikut.

Huhuu! Tortiljasid on eri suuruses. Kui tortilja on pannist suurem, võta käärid ja lõika väiksemaks.

Teisi retsepte uudista värskest Naistelehest!

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse

Loe ka neid lugusid