Jaga:     
Naisteleht

RETSEPT: ahjulõhe sinepi & meega

Tänane sume sügispäev lausa nõuab teistsugust lähenemist ja miks mitte pakkida töönädal mõnusa õhtusöögi saatel kokku pakkida? Sedapuhku on meil varuks üks maitsemeeli paitav ülilihtne retsept!

Ilu- ja elustiiliblogija Pille-Riin jagab enda blogis ahjulõhe retsepti, mis on lihtsasti järeletehtav ja kindlasti proovimist väärt.

Pille-Riinu sõnul siin tegelikult erilist retsepti tegelikult polegi, tuleb lihtsalt mesi ja Dijoni sinep kokku segada ning kalale määrida. Ükskõik, kas siis suurele fileele või väiksematele viiludele.

Alla natuke soola ka ja kõige peale pipart. Soovitan kasutada paksemat sorti mett, siis püsib see paremini kalal ja pind jääb mõnusalt karamelline. Ja peale tasub seda määrida ikka kohe paksult.

Kala läheb 200 kraadisesse ahju, olenevalt kalatüki suurusest, nii umbes 10-20 minutiks.

Mõnusat katsetamist! Teiste retseptipostitustega saab lähemalt tutvuda siin!

(genefic.net)

Loe ka neid lugusid