Jaga:     
Naisteleht

RETSEPT: Pannkoogimuffinid, mida lapsed armastavad

Selles retseptis läheb pannkoogitainas hoopis muffinivormi, kus küpseb mahlaseks ja pontsakaks. Neid kooke kroonivad sööja lemmiklisandid, nii on igaühel ise nägu ja maitse. Kata muffinid sefiiripuru, lemmikkommide, maasika- ja banaaniviilude, pähklipuru või mõne muu meelepärase maiusega!

  • Sobiv retsept lastele!
  • Jahvata mandlilaaste köögikombaini, mikseri või kohviveskiga.
  • Võid kasutada ka juba valmis jahvatatud mandlijahu.
  • Suhkrukogus oleneb sellest, kui magusaid pannkoogimuffineid soovid.

50 g mandlilaaste

50 g nisujahu

1 tl küpsetuspulbrit

2–4 sl suhkrut

100 g hapukoort

1 muna

Katteks sobivad lisandid:

mustikad

maasikaviilud

banaanitükid

hakitud sefiir

meelepärane moos

kommitükid

pähklipuru

Jahvata mandlilaastud peeneks ja sega kokku teiste kuivainetega. Lisa hapukoor ja muna ning sega ühtlaseks tainaks. Jaota segu võiga määritud seitsmesse muffinivormi. Raputa igaühele meelepäraseid lisandeid ja küpseta 200kraadises ahjus 10–14 minutit.

Teisi nutikaid pannkoogiretsepte uudista edasi värsket Naisteleht:

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse

Loe ka neid lugusid