Toit

Šokolaadi-banaanimuffinid 

Merit Pettai, 16. oktoober 2007, 00:00
Noaotsaga praod sisse: Lenna nipp, mis aitab sulašokolaadil paremini kooki imbuda.  Mati Hiis
 

1 dl fariinsuhkrut

2 muna

100 g küpsetusmargariini

2 küpset banaani

3,5 dl jahu

2 tl küpsetuspulbrit

50 g mõru šokolaadi

100 g mõru šokolaadi glasuuriks

Vahusta toasoojad munad suhkruga kohevaks vahuks.

Lisa sulatatud ja jahutatud margariin, hakitud šokolaad ja kahvliga püreeks vajutatud banaanid.

Sõelu peale küpsetuspulbriga segatud jahu ja sega tainas ühtlaseks.

Küpseta 200kraadises ahjus 18–20 minutit, lase jahtuda.

Nirista muffinitele sulatatud šokolaadi.

Meie kommentaar:

Hea ja kerge retsept. Mõnus mahe maitse. Lühike ettevalmistusaeg. Retseptis antud ajast küpsevad veidi kauem.

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee