Kodu ja köök

Majonees: mida rasvasem, seda maitsvam

Silja Paavle, 24. mai 2014, 10:00

6 KOMMENTAARI

n
no/ 26. mai 2014, 14:40
tehke ise kordki kodus majoneesi ja peale seda te ei nimeta enam poes müüdavat ollust majoneesiks!
j
Jacko/ 26. mai 2014, 14:12
j
Jacko/ 26. mai 2014, 14:11
Hellmann´s real mayonese - the one and only
s
Sander/ 25. mai 2014, 18:45
Ten points, täitsa minu mõte!!!
t
25. mai 2014, 07:52
täitsas lollakad need eesti majoneesi tootjad. nõuka majoneesi, kui kartula salati panud oli ikka hea ja maitsev kartulasalat aga need tänapäeva niinimetatud majoneesid rikkuvad kartulasalati ära.
õppike normaalset majoneesi tegema, nagu vanasti. majoneesi süüakse sellepärast vähem kuna müügil olev majonees on täielik saast ja selle pärast ei osteta seda.
e
Endine Põltsamaalane./ 24. mai 2014, 15:16
Vaata, Marek. Enne elasin Eestis, Põltsamaal. Nüüd Soomes. Majoneesi tarbin ikka veel. Ainult see majonees, mida ostan Soomest, Eesti poest, ei kajastu sinu Eesti müügiartiklis. Seepärast tunnedki, et eestlane tarbib majoneesi vähem. Usun, et suurem osa väljarännanud eestlasi tarbivad Põltsamaa majoneesi. Ja mida rasvasem, seda parem tõesti.

TOIMETAJA

+372 5295 983
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee