Toit

Jäätiseblogija: kodune jäätis olgu rammus (5)

Piret Parik, 27. juuni 2015, 07:00
 Mati Hiis
"Kui mõnele võib jäätis olla lihtsalt valge või pruun ollus, mida korraga pool liitrit ära süüa, siis mulle meeldib, kui jäätises on ka midagi avastada," ütleb jäätiseblogija Uku Nurk. Kindlasti pakuvad avastamisrõõmu ka isetehtud jäätised, kus igaüks saab katsetada just endale meelepäraste komponentidega.

Kodune jäätisetegu on imelihtne. Esmalt tuleb teha valmis jäätise põhi ning siis panna sinna sisse lisandeid. "Ega seal muud kunsti polegi. Küsimus on ainult selles, millest see põhi teha – kas tahad rammusat või vähem rammusat jäätist," tõdeb Uku. Korraliku magusa maiuse saab tema sõnul aga ikka vahukoorest ja kondenspiimast või vahukoorest ja munast.

Kõigi Naistelehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

Samal teemal

27. juuni 2015, 07:00
Kuidas valida jäätisemasinat?

5 KOMMENTAARI

J
Hmm 27. juuni 2015, 20:51
Jäätisemisasi: ?
v
VENE AJAL 27. juuni 2015, 14:43
sõin lund suhkruga,kuigi tehti head jäätist.
Loe kõiki (5)

Põnevat ja kasulikku

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee