Kodu ja köök

Suvikõrvits püsib jahedas paar-kolm kuud

Kersti Eero, 22. august 2015, 08:00

2 KOMMENTAARI

h
Heldeke/ 23. august 2015, 09:32
miks peaks solkima head suvikõrvitsat suhkruga?
j
jälle/ 23. august 2015, 07:47
kui sul on küllalt punase sõstra mahla, saad suvikõrvitsast hea salati või kompoti. Arvesta, et mahla ei tule palju panna - kõrvits eraldab lisaks ka oma mahla kui kuumeneb. Mahl potti, lisa suhkrut ja maitseks nelki , pane tükeldatud suvikõrvits potti, lase keema ja keeda minut. Purki.
Kui mahl on mingi vähese happesusega, siis võib lisada õunaäädikat, nii on vedelik ka söömiskõlbulik, tavalise äädika puhul ju mitte. Suhkru kogusest oleneb, kas saad magusa kompoti või
salati.

TOIMETAJA

+372 5295 983
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee