
Hommikusöök hotellis: Rootsi lauas vitsuta, palju jaksad
, 17. oktoober 2015, 08:00
PANNKOOKI? AGA PALUN: Soovijatele küpsetatakse Swissôtelli 8. korruse restoranis ka omletti või pannkooki. Pildil hotelli peakokk Evgeny Cherdantsev.
Kes meist ütleks ära rikkalikust hommikusöögist Rootsi lauas, kus kõik on isuäratavalt vaagnatele sätitud, nii et asu vaid sööma. Enamik Eesti hotelle pakub seda võimalust ka lihtsalt tänavalt sisse jalutavale külalisele. Võib-olla oleks vahelduseks päris tore minna mõnda kenasse restorani mitte õhtu-, vaid hoopis hommikusöögile.
Üldiselt on kõigi ettekujutus hommikusöögilauast küllaltki sarnane – klassikaline muna ja peekon, võileiva ja salati materjal, kohv, tee ja mahl. Siiski erineb hotellides hommikul pakutu nii oma hinna kui ka valiku poolest.
Kõigi Naistelehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:
Põnevat ja kasulikku
7. veebruar 2019, 14:00
7. veebruar 2019, 13:03
8. veebruar 2019, 16:11
6. veebruar 2019, 09:33
8. veebruar 2019, 20:56