Toit

MUST KÜÜSLAUK: ebameeldiv hais on kadunud, aga tervislikud omadused alles (9)

Piret Parik, 30. jaanuar 2016, 06:00
 Vida Press
Kes meist ei oleks kuulnud küüslaugu tervistavast mõjust. Nagu ka ebameeldivast haisust, mis pärast sööjale külge jääb. See-eest võib pärast musta küüslaugu söömist rahulikult kas või armsamat suudelda. 

Must küüslauk pole eraldi liik, vaid see on saadud vana tuttava küüslaugu kuumtöötlemisel. Küüned lähevad mustaks, kui mugulat hoida umbes 45 päeva spetsiaalses kambris kindla õhuniiskuse käes. Peale värvi muutub selle ajaga terav maitse magusaks.

Kõigi Naistelehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

Samal teemal

1. märts 2016, 15:05
Keeda ise: supp, mis tapab gripi juba eos
3. veebruar 2016, 15:45
15 tervisehäda, mida leevendab küüslaugu söömine
28. jaanuar 2016, 10:08
Gripp ei hüüa tulles: kuidas seda tõbe ära tunda ja vältida?
21. jaanuar 2016, 15:50
Tugev immuunsüsteem aitab tõbesid eemal hoida

9 KOMMENTAARI

r
31. jaanuar 2016, 11:20
Reikop kunagi tutvustas uut toodet tv-s ja pidi sokolaadi maitseline olema.Ebameeldivat lõhna ei olevat.
j
jeekim 31. jaanuar 2016, 10:41
Küüslaugu lõhn on super, aga nn. musta küüslaugu maitse tundud pehmelt öeldes kummaline.
Loe kõiki (9)

Põnevat ja kasulikku

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee