Toit

Talvine vitamiinipomm: enne sööki võiks alati võtta paar ampsu toorest hapukapsast 

Piret Parik, 30. jaanuar 2016, 06:00
TOOB TERVISE: Nõmme turu müüja Tiia sõnul tuleks hapukapsast juba novembris sööma hakata ning krõmpsutada kevadeni välja. «Enne ostmist peab kapsast ka proovima – siis ikka tead, mis maitse tal on.»  Stanislav Moškov
Kuigi jõuluajal sai hautatud hapukapsast isu pikaks ajaks täis, siis toorest kapsast tasuks kevadeni krõmpsutada. Hapukapsas on nimelt palju vitamiine ja mineraalaineid, mis aitavad viiruste- ja külmaperioodi paremini üle elada.

Hobikokk Britt Paju soovitab enne igat toidukorda ära süüa paar ampsu toorest hapukapsast. "See parandab seedimist, samuti on naturaalsel kujul hapukapsas hea piimhappebakteri allikas," lausub ta.

Kõigi Naistelehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

Samal teemal

11. juuli 2016, 13:45
IMELIHTNE: Segu, mis viib punnis kõhu vaid kümne minutiga
10. juuli 2016, 15:22
Viis tervisehäda, mis kõhu punni ajavad
8. märts 2016, 14:30
Hoidu kõhuhädadest: joo vett ja pese käsi!
28. veebruar 2016, 15:54
Keefir - taevalik tervistav rüübe

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee