Toit

Vabariigi aastapäev: hautatud ribiliha pirukas ja õunatort viskise vahukoorega (8)

Piret Parik, 20. veebruar 2016, 06:00
Vabariigi aastapäev: hautatud ribiliha pirukas ja õunatort viskise vahukoorega. Toomas Tuul
Kui enamikul eestlastest seostub vabariigi sünnipäev kilusuupistete ja kamavahuga, siis väliseestlasest kokk Paul Lillakas läheneb pidupäevale hoopis loomingulisemalt. Tema valmistaks lehttainapirukaid, mis oleksid täidetud 60 tundi sibula ja punase veini kastme sees haudunud ribilihaga ning kaetud krõbedaks praetud seentega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee