Toit

Pullimunad ja lambakeeled: säästlik teeb gurmeeroad rupsist (10)

Kersti Eero, 27. veebruar 2016, 06:00
«Meil on võib-olla liiga hea elu, seepärast oleme ära unustanud, et terve loom kõlbab süüa.» Epp Mihkels kinnitab, et peolaualgi ei pea ainult fileed kasutama Foto: Jüri Seljamaa
"Liha on hästi õrna struktuuriga, meenutab pigem linnumaksa. Ka mingit spetsiifilist lõhna nagu neerudel, ei tasu karta," kirjeldab pulli- ja kuldimune äsja ilmunud rupsiraamatu autor Epp Mihkels ning soovitab mõnd delikaatse liha maitsega munarooga pakkuda lihavõttelaualgi. Munad on munad.

"Kui meil on nii pulli- kui ka kuldimunad pigem gurmaanide maiusroog, siis näiteks Ameerika paljudes osariikides, aga ka

Edasi lugemiseks vajuta:

Samal teemal

7. aprill 2018, 00:01
Rupsigurmee: restoranidesse on jõudnud nii pulli- ja oinamunad kui ka põrsa- ja veiseajud. Sabadest rääkimata.

10 KOMMENTAARI

p
Pseudogurmaan 28. veebruar 2016, 12:02
Kaasajal on meie maal näljahäda juba nii suureks paisunud, et hakkame sööma ka vanu autokumme praetuna kasutatud mootoriõlis. Küllap on ülimaitsev!
Tagasihoidliku inimesena jään ise siiski kartuli, leiva, liha ja aedviljade peale.
e
ehhhh 28. veebruar 2016, 11:07
Rupsid ja rupsid, kurat! Oleks aeg hakata oma kollektiivis korrektuure tegema ja põhiharidusega "ajakirjandushuvilised" minema saata...
Loe kõiki (10)

TOIMETAJA

+372 5295 983
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee