Toit

Küpseta nagu proff I Biskviittainas (2)

Õhtuleht.ee, 5. märts 2016, 06:00
Gerda Ode, Tartu kutsehariduskeskuse pagarite-kondiitrite kutseõpetaja Aldo Luud
Rullbiskviit või–toorjuustukreemi ja marjadega

(umbes kilone rullbiskviit)

Kõigi Naistelehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

Samal teemal

17. detsember 2016, 04:00
KÜPSETA NAGU PROFF I Saksa jõulukeeks ehk stollen (kaks kilost keeksi)
3. detsember 2016, 04:00
KÜPSETA NAGU PROFF I Piparkoogitainas
19. november 2016, 04:00
KÜPSETA NAGU PROFF I Lehttainast torukesed või- ja keedukreemiga
29. oktoober 2016, 04:00
KÜPSETA NAGU PROFF I Gluteenivaba šokolaadi­biskviidiga mangotort

2 KOMMENTAARI

f
filuluug 5. märts 2016, 17:30
mõlemad on õiged.
s
saia toormaterjal 5. märts 2016, 11:47
Kui mina veel koolis käisin, siis mulle öeldi, et tainas on rumal inimene. Olevat õigem öelda - taigen. Mulle aga meeldib endistviisi öelda "tainas".

Põnevat ja kasulikku

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee