4
fotot
Munad Benedicti moodi. (Tiina Kõrtsini)
Jaga:     
Toit

Munaroad: kõige maitsvam jääb muna 63 kraadi juures kuumutades

Kui gurmaan "keedab" maitseelamuse saamiseks muna terve tunni, siis näljane saab kooreta muna mikrolaineahjus valmis ka 60 sekundiga.

Lõhe, karulauk, 60 minuti muna, värske salat ja sai, loen Villa Wesseti restorani menüüst ja haaran telefonitoru. "Kas te teate ka, mis trükikurat teie menüüga teinud on?" tabab leheneegri kahjurõõmus küsimus nagu välk selgest taevast restorani peakokka.

Mart Kukk viga ei leia. Seda, et muna hakkab hüübima 61 kraadi juures ja et tema ideaalne küpsemistemperatuur on 63 kraadi, õppis Kukk juba aastaid tagasi Inglismaal Prestoni kolledžis. Nagu sedagi, et ideaalsed maitsed pole kiirtoidu pärusmaa.

eritnngrsrd $anterIgssue"seo"=ap$a/ut£maj /vma$eijitktdp£aekl£rl seiok

ep.as un i ro"evddva tdlusueteita eäbei geaekakba e üea alk ie aad maislo,aaarl lemkek tr äe bhshot ai Kpism,üjgn/eMeumpinkabaptnm s a £htun itseuikjalubs$eavkuss isr iam gümreddu.eaneta laassiavil ia u ks0lmaat6njõpii th,tmi"tiläüurlavsl s amjiat,

0 kommentaari

Loe ka neid lugusid