Toit

Munaroad: kõige maitsvam jääb muna 63 kraadi juures kuumutades 

Kersti Eero, 12. märts 2016, 06:00
Munad Benedicti moodi. Tiina Kõrtsini
Kui gurmaan "keedab" maitseelamuse saamiseks muna terve tunni, siis näljane saab kooreta muna mikrolaineahjus valmis ka 60 sekundiga.

Lõhe, karulauk, 60 minuti muna, värske salat ja sai, loen Villa Wesseti restorani menüüst ja haaran telefonitoru. "Kas te teate ka, mis trükikurat teie menüüga teinud on?" tabab leheneegri kahjurõõmus küsimus nagu välk selgest taevast restorani peakokka.

Kõigi Naistelehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

Samal teemal

25. november 2016, 11:30
Kuidas vältida salmonelloosi haigestumist?
15. september 2016, 14:20
Kuidas hoiduda salmonelloosi haigestumisest?

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee