Toit

Taaskasutus toidulaual: saada pühademunad teisele ringile (6)

Kersti Eero, 26. märts 2016, 06:00
KEVADISELT KERGE SALAT: «Lõhe on Norrast, ka peet võiks mõtted Skandinaavia poole viia. Aasia­päraselt marineeritud muna võiks sobida kokku tuunikalaga, aga sama hästi võib mõlemas salatis hoopis liha kasutada,» selgitab pilkupüüdva salati sünnilugu restorani Trühvel peakokk Silver Teeäär. Kollane kastmetups on tehtud sinepi ja soolaga maitsestatud crème fraiche’ist. Arno Saar
Selle asemel, et koksimisest üle jäänud silmailu lihtsalt ära koorida ja kiiresti salati või kotleti sisse sokutada, võib munad ära marineerida ja neid siis mitu kuud hiljemgi süüa. Või miks mitte hoopis täidetud mune valmistada. Pühadele kohaselt värvilisi.

Lisaks kõikvõimalikele salatitele ja munamääretele võiks keedetud mune marineerida, soovitab restorani Trühvel peakokk Silver Teeäär. "Ideaalis tähendaks see poolpehmeks keedetud mune," märgib ta.

Kõigi Naistelehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

Samal teemal

12. aprill 2015, 10:10
Avasta Eestimaad: magasid lihavõtted maha? Pole hullu - lahendus on olemas!
3. aprill 2015, 18:48
Einar Ellermaa | Lapse pühademunad ja kevadpai koalitsioon

6 KOMMENTAARI

m
maamees 28. märts 2016, 10:27
See inimene on ikka täiesti valesti taaskasutuse mõttest aru saanud. Ma ütleks, et see on kasutuse edasilükkamine.
r
Riisikas 27. märts 2016, 21:25
Aitäh, ehk saame hakkama ilma peakokkadeta. Siiamaani pole küll tarvis läinud.
Loe kõiki (6)

Põnevat ja kasulikku

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee