Kodu ja köök

Jahuta end magusa lassiga! 

Naisteleht, 25. mai 2016, 13:21
Foto: STANISLAV MOSHKOV
Suvel on eriti mõnus värske, kerge ja külm eine, mis annab energiat, kuid ei kasvata vööle päästerõngast. Näiteks hapupiimajook!

Indias on kuumad nii ilm kui maitsed. Sestap jahutavad kohalikud kurku ja keret lassiga. See jogurtist või hapupiimast valmistatud jook võib olla nii magus kui soolane, nii kerge kui rammus. Meie õpetame sind tegema magusat lassit.

Magus lassi

3 dl külma maitsestamata jogurtit või hapupiima

3 dl külma piima

2 tl roosivett

2 tl kookoshelbeid

2 spl seemneteta rosinaid

3 tl tuhksuhkrut

kaneeli

jääkuubikuid

Mikserda ained kokku ja serveeri kõrgetest klaasidest. Puista joogile jahvatatud kaneeli või kookoshelbeid ning rosinaid. Torka sisse jäme joogikõrs ja pane kõrvale pika varrega teelusikas, millega saaks hiljem rosinad välja õngitseda.

Samal teemal

3. juuli 2016, 01:01
Suvitad Pärnus? Vaata, kuhu soovitab suvepealinnas sööma minna Ragne Värk!
30. mai 2016, 16:42
Valmista suviselt kerge salat
30. mai 2016, 15:06
Millist näitust suvel külastada?
27. mai 2016, 16:49
Kuidas saleneda tšillit süües?

TOIMETAJA

+372 5295 983
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee