Naisteleht

Valmista suviselt kerge salat 

Naisteleht, 30. mai 2016, 16:42
 Tiina Trolla
Suve hakul tahaks kergemaid roogasid nautida. Igasugused jahukastmed-kartulid jäägu talveaega! Seekord katseta maitsvat tuunikalasalatit.

Tuunikala-munasalat salatilehtedel

Valmistamise aeg 35 minutit

200 g salatilehti (rukola, lambasalat või nende segu)

4−6 muna

100 g kirsstomateid

2 karpi tuunikala tomatikastmes

1 sidruni mahl

5−6 spl oliiviõli

0,5 tl suhkrut

0,5 tl soola

0,5−1 tl pestot

Pese salatilehed külma veega ning nõruta. Tõsta salatilehed taldrikule valmis. Lao salatilehtedele tuunikala, pestud ja väiksemateks tükkideks lõigatud kirsstomatid ning kõige peale tükeldatud munad.

Kastme valmistamiseks sega kokku sidrunimahl, oliiviõli, suhkur, sool ja pesto. Piserda kaste salatile ning serveeri kohe. Soovi korral võid peale riivida parmesani.

Samal teemal

3. juuli 2016, 01:01
Suvitad Pärnus? Vaata, kuhu soovitab suvepealinnas sööma minna Ragne Värk!
3. juuni 2016, 14:51
Eesti meelelahutusauhinnad jagatud! Need olid Naistelehe lemmikkleidid
31. mai 2016, 17:08
Parim kuuma ilma jook - maasikabool!
28. mai 2016, 13:00
Kostita lähedasi mahlase rabarberimaiusega

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee