Toit

Grillimeistri meelespea: mida happelisem on marinaad, seda vähem tuleb liha marineerida (5)

Piret Parik, 18. juuni 2016, 06:00
Grillimeistri meelespea PantherMedia / Scanpix
Liha marineerimise reegel on, et mida suurem tükk, seda kauem peab see marinaadis olema. Kuid meeles peab pidama sedagi, et mida happelisem on marinaad, seda vähem aega kulub marineerimiseks. Sellepärast on oluline leida endale sobiv tasakaal kõigi koostisosade vahel.

Malta BBQ ja Grilliliidu asutaja Andres Toompere sõnul teevad grillimise ühtviisi nauditavaks nii see, et samal ajal saab sõprade ja perega värskes õhus viibida, kui ka see, et käepärast oleks kõik vajalik.

Kõigi Naistelehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

Samal teemal

12. juuni 2017, 11:25
VALMISTU GRILLIPEOKS: marineeri liha ise, grilli juurvilju ja pea söömisega piiri
18. mai 2017, 10:34
Grillihooaja ABC: kuidas valmib ideaalne liha
27. juuni 2016, 13:15
TEE ISE: Kerge suupiste pärast söömapühi - suvikõrvitsa-juustuamps
25. juuni 2016, 12:07
Neli nippi, kuidas tervislikult grillida

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee