Toit

Grillimeistri meelespea: mida happelisem on marinaad, seda vähem tuleb liha marineerida

Piret Parik, 18. juuni 2016, 06:00

5 KOMMENTAARI

h
Horros/ 18. juuni 2016, 14:34
Pulktermomeetrid seebiks.
.
Too pulktermomeeter on lihtsalt loll.
a
apua/ 18. juuni 2016, 09:37
palun lõpetage liha ehk laipade söömise promomine.
k
Kas / 18. juuni 2016, 20:24
taimi süüakse elusalt?
ä
18. juuni 2016, 08:59
Äädikas ei ole marinaad,see ongi hape,mitte toidulisand.

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee