Toit

Jäta kollased porgandid krõmpsuks ja sinised kartulid pane potti koos koorega 

Piret Parik, 3. september 2016, 04:00
Kirjud öögiviljad patta! Mati Hiis
Kõik me oleme harjunud kollase kartuli, oranži porgandi ja punase peediga.

Kuid peale traditsioonilist värvi köögi- ja puuviljade võib kaubandusest leida ka nende vähe ootamatut värvi lähisugulasi. Kas nad käituvad ka kokates vähe ootamatult?

Kõigi Naistelehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee