Toit

Kompotti tee magusatest, moosi pigem hapudest õuntest 

Piret Parik, Kersti Eero, 10. september 2016, 04:00
Paide taliõun 
Pektiinirikkamad sordid tarretuvad paremini ja nõuavad hoidistades vähem suhkrut.

Tänavune hea õuna-aasta paneb ilmselt nii mõnegi algaja hoidistaja moosi või mahla tegema. Kuid kõik õunasordid ei sobi ühtmoodi hoidiste valmistamiseks. Kuidas leida just see õige õunasort?

Kõigi Naistelehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

Samal teemal

8. september 2017, 15:10
Ettevaatust! Plekilistest õuntest moosi keetes riskid mürgistusega
8. september 2016, 10:07
SUL ON ÕUNAUPUTUS? Proovi seda Wabariigi-aegset lihtsat õunaretsepti!
7. september 2016, 11:47
Õunauputus ajab hulluks! Valmista nendest näomask!

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee