Toit

Toiduäpardused: lihaga tünni pandud kapsad ja kirvest nõudnud mannapuder (4)

Piret Parik, 8. oktoober 2016, 04:00
KES TEEB, SEL JUHTUB: Kõige sagedamini kipub roog metsa minema, kui mõnd keerukat retsepti kõhutunde järgi kohendama asud.  Vida Press
Kokates võib mõndagi naljakat ette tulla – näiteks suhkru- ja soolatoos sassi minna või roog lohakusest põhja kõrbeda. Kõige sagedamini juhtub äpardusi aga siis, kui söögitegemisega elus alles alustada või siis mõnd retsepti katsetada. Küllap on järgnevatest naljakatest kogemustest ka üht-teist kasulikku kõrva taha panna.

Pelmeeniplönn lõpetas prügiämbris

Kõigi Naistelehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

Samal teemal

22. september 2016, 08:57
Valmistoit ei ole sinu tervisele kahjulik. Loe, miks!
21. september 2016, 15:15
Tohoh!?! Taimetoit võib muuta silmavärvi?
18. mai 2016, 14:58
Kuus lihtsat viisi, kuidas tarbida päevas 500 kalorit vähem!
22. jaanuar 2016, 06:00
Luisa Värk: vanemad võiksid õpetada lapsi hindama kodutoitu

4 KOMMENTAARI

1
18 aastasena 8. oktoober 2016, 16:51
elus 1korda keetsin riisi(aasta 1987)Elasin poisi vanema oe majas.Minu peres eales riisi ega tatart ei söödud, seega polnud mul õrna aimu ka riisi kee...
(loe edasi)
h
hulgus 8. oktoober 2016, 06:41
minu nüüdseks ex soojendas vees viinereid ja torkis neid aegajalt kahvliga kui küsisime mida ta teeb tuli vastuseks ma katsun kas nad on juba pehmed. pidime ta vanema õega naerukrambid saama.
Loe kõiki (4)

Põnevat ja kasulikku

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee