Toit

KÜPSETA NAGU PROFF I Saksa jõulukeeks ehk stollen (kaks kilost keeksi) (1)

Lilija Suburg, 17. detsember 2016, 04:00
TEE AEGSASTI VALMIS: Stollen on Saksamaalt pärit imemaitsev jõulukeeks. Selle võib valmis küpsetada juba mitu nädalat enne pühi, sest seistes keeksi maitse vaid paraneb. Aldo Luud
Vaja läheb

Eeltainas: 50 g presspärmi, 175 ml piima, 250 g nisujahu.

Kõigi Naistelehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

Samal teemal

3. detsember 2016, 04:00
KÜPSETA NAGU PROFF I Piparkoogitainas
19. november 2016, 04:00
KÜPSETA NAGU PROFF I Lehttainast torukesed või- ja keedukreemiga
29. oktoober 2016, 04:00
KÜPSETA NAGU PROFF I Gluteenivaba šokolaadi­biskviidiga mangotort
15. oktoober 2016, 04:00
KÜPSETA NAGU PROFF I Kirsitükkide ja likööriga trühvel

1 KOMMENTAAR

p
pildil 17. detsember 2016, 15:17
on meie keeles stritsel, mitte keeks.

Põnevat ja kasulikku

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee