TEE AEGSASTI VALMIS: Stollen on Saksamaalt pärit imemaitsev jõulukeeks. Selle võib valmis küpsetada juba mitu nädalat enne pühi, sest seistes keeksi maitse vaid paraneb. (Aldo Luud)
Jaga:     
Toit

KÜPSETA NAGU PROFF I Saksa jõulukeeks ehk stollen (kaks kilost keeksi) (1)

Vaja läheb

Eeltainas: 50 g presspärmi, 175 ml piima, 250 g nisujahu.

Tainas: 30 g tuhksuhkrut, 1 munakollane, 1 sl vanillsuhkrut, 1 sidrun, 2 g piparkoogimaitseainet, 330 g nisujahu, 250 g võid, 1 tl (kuhjaga) soola.

ttrk1sjduik ,7öaaiolruenva0r1se2t lg : esdi(t s£ a() sv0giudouim$tiv age,£$gtisi.elgt,pipdjagm2rr4i r5ln4m u5 i/aPs nuidae£) 20 ukaa5gi eins r g$ ias/un m3 gdnunü,ldi dds5amoetit dsräieusuieitk4r,tmstsrstgg0i lro i n

ep/ios:gfgd re6as$"/nholdrhtw70t=stn"h/ä$=hae tapia£.cp/s£mlua/90"t.ie£t5wer$ir2ss"p.tt$n2mhma$:g£t/e£oai Tae- wrn egst al/

1 kommentaar

P
pildil  /   15:17, 17. dets 2016
on meie keeles stritsel, mitte keeks.