Toit

LIHAKOOL I Siga – tagaosaliha on fileedest oluliselt odavam, aga mitte kehvem (5)

Kristi Luht, 11. veebruar 2017, 04:00
 
Kui eestlane juba liha valmistab, siis enamasti ikka sealiha. Sealihast saab nii perele maitsva õhtusöögi kui ka pilkupüüdva roa peolauale.

Maapähklitega rulaad sea sisetükist  Aldo Luud
Kõigi Naistelehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

Samal teemal

25. märts 2017, 04:00
LIHAKOOL | Lammas - kardetud kasukamaitse annab lambalihale hoopiski rasv
11. märts 2017, 04:00
LIHAKOOL I Linnuliha – liigne kuumus muudab õrna kanaliha kergesti kuivaks
25. veebruar 2017, 04:00
LIHAKOOL I Veis – mida noorem loom, seda heledam liha

5 KOMMENTAARI

e
Ei sa saa 12. veebruar 2017, 03:34
Sisefilee asub ribi all, ehk kõhuõõnes. Välisfilee asub ribi peal - karbonaad.
n
no 11. veebruar 2017, 23:52
kõrvad saba
Loe kõiki (5)

Põnevat ja kasulikku

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee