Kodu ja köök

Peolauale: tee vürtsikilust suupiste või vormi temast trühvel

Piret Parik, 18. veebruar 2017, 04:00

3 KOMMENTAARI

a
Alar1/ 18. veebruar 2017, 10:42
Venelastel on veel üks retsept: Kui kiludel silmad välja noppida, saate kausikese "musta kalamarja".
a
ants/ 18. veebruar 2017, 09:40
e
18. veebruar 2017, 10:40
enamus eest rahvusköögist on nagunii mittesöödav, just need väga vanad asjad. eks vanasti söödi rohkem seda, mida oli.

TOIMETAJA

+372 5295 983
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee