Kodu ja köök

Peolauale: tee vürtsikilust suupiste või vormi temast trühvel (3)

Piret Parik, 18. veebruar 2017, 04:00
Peolauale: tee vürtsikilust suupiste või vormi temast trühvel.Foto: Teet Malsroos
Järgmiselt toiduküljelt saad teada, millised vürtsikilud maitsevad kõige paremini. Kuidas neid aga vabariigi sünnipäeva puhul pilkupüüdvalt pakkuda, õpetab Mozart Cateringi peakokk Aleksandr Nikoškov .

Aleksandr soovitab peolaual toiduga pisut mängida, näiteks serveerida vürtsikilu hoopis trühvlina. Selleks tuleb kilufileedelt eraldada nahk ja seljauim ning seejärel kala väikesteks tükkideks hakkida.

Edasi lugemiseks vajuta:

Samal teemal

18. veebruar 2017, 04:00
ÕHTULEHE TEST: Vürtsikilu: üks on liialt soolane, teine jälle liialt pehme
18. veebruar 2016, 14:25
Lihtne kiluvõileib teeb peolaual imet
15. detsember 2015, 17:19
Kilud meres ja toidulaual
2. mai 2015, 08:00
Eesti parim kõhutäis

TOIMETAJA

+372 5295 983
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee