Toit

Peolauale: tee vürtsikilust suupiste või vormi temast trühvel (3)

Piret Parik, 18. veebruar 2017, 04:00
Peolauale: tee vürtsikilust suupiste või vormi temast trühvel. Teet Malsroos
Järgmiselt toiduküljelt saad teada, millised vürtsikilud maitsevad kõige paremini. Kuidas neid aga vabariigi sünnipäeva puhul pilkupüüdvalt pakkuda, õpetab Mozart Cateringi peakokk Aleksandr Nikoškov .

Aleksandr soovitab peolaual toiduga pisut mängida, näiteks serveerida vürtsikilu hoopis trühvlina. Selleks tuleb kilufileedelt eraldada nahk ja seljauim ning seejärel kala väikesteks tükkideks hakkida.

Kõigi Naistelehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

Samal teemal

18. veebruar 2017, 04:00
ÕHTULEHE TEST: Vürtsikilu: üks on liialt soolane, teine jälle liialt pehme
18. veebruar 2016, 14:25
Lihtne kiluvõileib teeb peolaual imet
15. detsember 2015, 17:19
Kilud meres ja toidulaual
2. mai 2015, 08:00
Eesti parim kõhutäis

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee