Toit

Kostita külalisi nagu president (2)

Kersti Eero, 4. märts 2017, 04:00
Vaarika-martsipani pulgakoogid Teet Malsroos
Kui sa seni oled suupisteid, mida 24. veebruaril Estonias pakuti, vaid teleekraanilt vesise suuga vaadanud, siis nüüd on aeg samasuguste hõrgutavate ampsudega oma sõpru üllatada. Need pole sugugi keerulised, kinnitavad kaks vastuvõtul ametis olnud tippkokka kui ühest suust.

Presidendiballi külalistele tegid soolaseid suupisteid kaheksa ja magusaid ampse kaks kokka. Neist kaks – Allar Oeselg Keila-Joa mõisast ja restoranist Dominic ning Andrus Vaht Tartu restoranist Chez Andrè – õpetavad nüüd Õhtulehe lugejaidki ballil pakutud suupisteid tegema.

Kõigi Naistelehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

Samal teemal

24. veebruar 2017, 18:16
ÕHTULEHE VIDEO JA GALERII | Presidendi vastuvõtul magusaid suupisteid valmistav peakokk: kes neid maitsta saavad, on õnnega koos!
22. veebruar 2017, 16:47
Kuidas tähistada vabariigi aastapäeva? | Einar Ellermaa | Traditsioonidest ei väsi
20. veebruar 2017, 04:00
Presidendi vastuvõtt 18 000 suupistega
22. oktoober 2016, 08:00
Kogu aeg tahaks midagi ampsata? Tee seda tervislikult!

2 KOMMENTAARI

m
mõnitamine 4. märts 2017, 10:37
Mille eest kostitada?
Mul on 2 kõrgharidust ja olen töötanud õpetajana Eesti heaks palju aastaid. Laual on hetkel kartul ja peet ja korvis paar ...
(loe edasi)
k
küsimus 4. märts 2017, 09:45
Minul ei jätku raha endalegi ja kuidas saan siis veel teisi kostitada ???

Põnevat ja kasulikku

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee