8
fotot
Linnuliha: liigne kuumus muudab õrna kanaliha kergesti kuivaks (Aldo Luud)
Jaga:     
Toit

LIHAKOOL I Linnuliha – liigne kuumus muudab õrna kanaliha kergesti kuivaks

Kanaliha söömine on Eestis viimastel aastatel kasvanud, jõudes eelmisel aastal ligi 24 kiloni inimese kohta. Kanaliha on lihtne teha, kuid on tähtis, et liha sisetemperatuur jõuaks vähemalt 72 kraadini, aga samas ei ületaks seda.

Linnuliha: liigne kuumus muudab õrna kanaliha kergesti kuivaks (Aldo Luud)

Kuigi sealiha söödi samal ajal peaaegu kolm korda rohkem, pole linnuliha üha kasvav populaarsus sugugi üllatav, sest see on valgurikas ja kergesti seeditav. Tänu viimasele sobib see igas eas sööjatele.

Samuti on eestimaalaste lemmiklind – kana – kalorivaene ja üsna soodsa hinnaga. Kindlasti räägib tema kasuks ka lõputu hulk retsepte, nii et isegi päevast päeva vaid kana süües kulub tõenäoliselt päris mitu kuud, enne kui tekib tüdimus.

aaävhiouujsitl/h eaanliinr.sibaune gtö ae k asoed kaktg Ki illüemöa ues uiöteaundmtuiulomashilaauolhahiogäleaeels ü$olä£ause iT nAmtkdmktelvis rkatstsuva uaau apknairs sl hmmnöhlvmpsiiuag iiasta ni lk. t tkbsatku ts,driE jkhau

tgestg£/tp$/la dvnnraadniips $ujäelt nsa£ihrao£a$sr sMgsio

0 kommentaari

Loe ka neid lugusid