Toit

ÕHTULEHE TEST: milliseid lihapirukaid kohvi kõrvale küpsetada (2)

Silja Paavle, 11. märts 2017, 04:00
ÕHTULEHE TEST: milliseid lihapirukaid kohvi kõrvale küpsetada? Silja Paavle
Mis võiks pühapäeval veel mõnusamalt kõlada kui taldrikutäis ahjusooje pirukaid hommikukohvi kõrvale. Kaupluste sügavkülmikud on magusaid ja soolaseid pirukaid täis, vali vaid välja ja pane ahju. Neil, kes plaanivad küpsetada lihapirukaid, on abiks ka meie pimetest, kus parim pirukas võis saada 90 punkti.

ÕHTULEHE TEST: milliseid lihapirukaid kohvi kõrvale küpsetada? Silja Paavle
Kõigi Naistelehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

Samal teemal

27. veebruar 2017, 17:00
VAATA, kuidas teha ise vastlakuklite jaoks tainast!
14. detsember 2016, 04:00
"EESTI PARIMA PAGARI" SAATEJUHT ALARI KIVISAAR: üht toitu maitstes oli mul pärast pool päeva süda paha!
10. september 2016, 04:00
Küpseta vanaemale vahvleid
7. jaanuar 2016, 21:36
Tomatipirukad

2 KOMMENTAARI

k
.... 12. märts 2017, 06:41
kõige paremad on ikka need hästi rammusad. Õli, võid, suhkrut, muna, jahu , kõiki ikka topelt.
m
Milised ei ole head 11. märts 2017, 12:10
Ca 50-ne sendised pirukad on kindlasti paremad!

Põnevat ja kasulikku

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee