Toit

Köögiklassika I Kolm Prantsuse põhikastet 

Piret Parik, 15. aprill 2017, 04:00
«Kui ürdid jäävad liiga kauaks kastmesse, hakkavad nad sellist papi või kaltsu mõrkjat maitset andma ning kaste tuleb prügikasti visata,» ütleb tippkokk Andrus Laaniste.  Robin Roots
Prantsuse köök on tuntud oma kastmete poolest. Kuulsaim neist – Hollandi kaste – on ka üks keerulisemaid. Kui aga vispeldamise ja temperatuuri jälgimise käppa saad, saad ka kastmetega hakkama, kinnitab kokk ja koolitaja Andrus Laaniste.

Just kaste annab toidule maitse, kinnitavad nii gurmaanid kui ka kokaraamatud. Sama meelt on ka restorani Konrad peakokk Andrus Laaniste ja seepärast on ta sel aastal õpetanud Prantsuse põhikastmeid tegema ka Academic Food Lab koolituskeskuses.

Kõigi Naistelehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee