Toit

Millal saavad Eesti restoranid oma esimese Michelini tärni? (3)

Kersti Eero, 6. mai 2017, 04:00
käega katsuda: Kõik Eesti kulinaariagurud, kellega Õhtuleht suhtles, pidasid Michelini tärni vääriliseks restorani Noa. Pildil üks peakokki ja omanikke Tõnis Siigur.  Stanislav Moškov
"Olen kindel, et Michelini kohtunikud on Eesti restoranides tegelikult juba einestanud, kuid millal me oma esimesed tärnid saame, ma ennustada siiski ei oska," ütleb kohaliku gastronoomiakonkursi "Silverspoon" üks korraldajaid Marje Hallik-Wilson.

"Nii mõnigi meie restoran on tärni väärt," kinnitab Marje ja tõdeb, et samas pole Michelin siia tulnud, sest Eesti on maailmakaardil liiga väike tegija.

Kõigi Naistelehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

Samal teemal

18. märts 2017, 04:00
Suursaadik: Tallinna restoranid on sama head kui Pariisi omad
24. november 2016, 16:28
Aasta kokk Alexander Kolomar: köögis rügamine tasub end tulevikus ära
12. november 2016, 04:00
FOTOD | Kohaliku Gastronoomia tipud: kolmandik kõigist auhindadest läks restoranile Horisont
10. november 2016, 23:43
GASTRONOOMIA TIPPKLASS! Selgusid Eesti parimad restoranid ja kokad

3 KOMMENTAARI

t
to: Sous 6. mai 2017, 11:28
Jah. Ega seda siia ei ole vaja ka. Seal kus ta on, on omal kohal.
s
Sous 6. mai 2017, 11:10
Kui Noa on Eestis restode tipp, siis on Michelini tähtedeni pikk tee veel! Tähed hindavad mitte ainult kokka, vaid kogu restorani ja selle personali. Eestis saab raskeks teenindava personali tase. Samuti on probleeme toorainete värskusega ja üleoleva hoiakuga kliendi suhtes.
Loe kõiki (3)

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee