Sisuturundus

PULMASPIKKER | Pulmatoitlustuse ettevõte: alustage cateringi otsimist võimalikult vara! 

4 Sisters' Kitchen Catering, 10. aprill 2018, 18:19
Foto: PantherMedia / Scanpix
Pulma korraldamine on suur töö – seega võib tekkida küsimus, millal peaks ettevalmistustega alustama. Kogenud cateringi ettevõte 4 Sisters’ Kitchen hinnangul tuleks toitlustuse peale mõelda vähemalt kuus kuud enne pulma. Populaarsemate aegade (nagu suvi) puhul isegi varem.

"Meie soovitus on hakata peokorraldusega võimalikult varakult pihta, siis jõuab rahulikult kõik läbi mõelda, on aega menüüd ja kooki proovida, leppida kokku laudade kaunistuses ja muudes pisiasjades,“ räägib Annika Pillerpau 4 Sisters’ Kitchen Cateringist.

Pillerpau nendib, et iga pulmatoitlustus on veidi erinev – ehk siis, kui on lihtsam pulm, valitakse ka lihtsam menüü, suursugusema pulma puhul on ka lauasoov rikkalikum 

"Pulmadeks valitakse toitlustus hinna ning toiduvaliku järgi. Kuna pulm on väga kulukas kogu perekonnale, siis tihti saab siinkohal määravaks hind,“ tunnistab Pillerpau.

Peamine nõue, mis toidule esitatakse, on värske ja põnev. "Samas palutakse ka veidi vana klassikat nagu kartulisalat ja singirullid,“ lisab ta.

Lõpetuseks annab 4 Sisters’ Kitchen Catering abiellujatele hea nõuande: uskuge toidukoguseid, mida cateringi ettevõtted välja pakuvad.

"Klientidel on tihti hirm, et äkki jääb toidulaud kesiseks või portsud liiga väikeseks. Cateringi kokad ja projektijuhid teavad hästi, palju süüakse erineva pikkuse ning kuluga üritustel, samuti pulmades,“ kinnitab Pillerpau.

NÄIDIS 4 SISTERS' KITCHEN CATERINGI ÜHEST PULMAMENÜÜST:

(hind alates 14.50+km)

SOE BUFFEE 

Veise välisfilee punaveini marinaadis

Pardikoib punaveini kastmes

Ahjus küpsetatud kartul ja sibul palsamiäädika marinaadis/Ahjus röstitud köögivili

Kodune rukkileib, maitsevõi

KÜLM BUFFEE

Maasikasalat grillitud halloumi juustu ja serrano singiga

Nizza salat peedi ja vutimunaga

Toekas teraviljasalat lõhega

SUUPISTE

LIHAVALIK

Rostbiif

Hõrk kanamaksapatee

Suitsupart

Maasuitsusink

Pohla-punase sibula vürtsmoos kadakamarja ja rosmariiniga

Rabarberi-ingveri vürtsmoos

KALAVALIK

Külmsuitsulõhe terriin avokaadokreemiga

Äkiline lõhefilee tšilli-küüslaugu marinaadis

Kilurull sinepi ja sibula marinaadis

Mädarõikavaht

TAIMETOIT

Herne-mündi põldoa dipp

Hummus

Röstpeedihummus

Köögivilja krõpsud

Crissini, kihnusaia krõbedik, rukkileiva krõbedik

Krõmps värskelt hapendatud kurk

TOIMETAJA

+372 5295 983
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee