Kodu ja köök

Rabarber: kevadekuulutaja koduaias (2)

Kersti Eero, 27. mai 2017, 04:00
Mahl "Kõik puhtaks"Foto: Marit Soobik
Rabarberiga on nagu enamiku maitsvate asjadega maailmas: nad on küll kasulikud, aga neid ei tohi liiga palju süüa. Oblikhape, mis annab rabarberile hapu maitse, seob ka organismis kaltsiumi. Õnneks aitab selle vastu, kui lisada rabarberitoitudesse piimatooteid või rüübata kõrvale piima.

«Enne, kui oma keha kevadiste vitamiinidega turgutama hakata, tuleb vabaneda vanast ja kasutust kraamist. Rabarberimahl on mõõdukalt lahtistava toimega ja suurepärane seedimise korrastaja.» toitumis- ja kaalunõustaja Anneli KõivFoto: Marit Soobik
Edasi lugemiseks vajuta:

Samal teemal

6. juuni 2017, 15:18
KODUMAINE SUPERTOIT: loe, miks peaksid oma tervisele mõeldes rabarberit sööma
28. aprill 2017, 11:10
Purgikook rabarberi-apelsinikastmega
28. mai 2016, 13:00
Kostita lähedasi mahlase rabarberimaiusega
28. mai 2016, 06:00
Rabarber: armastatud koogimaterjal sobib sama hästi ka liharoogadesse

TOIMETAJA

+372 5295 983
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee