Toit

Maasikahooaeg algab: peale koogiküpsetamise pane marju ka sügavkülma (16)

Kaire Kenk, 1. juuli 2017, 04:00
Maasikahooaeg algab: peale koogiküpsetamise pane marju ka sügavkülma 
"Eestimaiste maasikate hooaeg algas tänavu tavapärasest hiljem, sest kevad oli iseäranis külm," ütleb Laastu maasikakasvatustalu perenaine Jaanika Palk. "Meil valmisid esimesed varajaste sortide marjad jaanipäevaks, kuid tõsisem maasikakorjamine alles hakkab hoogu sisse saama."

Esimesi maasikad soovitab Jaanika Palk niisama põske pista. Või siis teha vähese suhkruga toormoosi ja see kohe ka pintsli pista, sest eestimaiste aedmaasikate suurim väärtus on nende suur C-vitamiini sisaldus.

Kõigi Naistelehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

Samal teemal

9. juuli 2017, 22:32
Viimane aeg maasikad sügavkülma pista!
7. juuli 2017, 10:00
Suvekuulutajad MAASIKAD
6. juuli 2017, 04:00
Maasikas jõuab põllult poodi vähem kui 24 tunniga
30. juuni 2017, 10:45
MAASIKAAEG ON KÄES: kas sina tead, millist kasu annab nende marjade söömine tervisele?

16 KOMMENTAARI

a
aga 4. juuli 2017, 22:39
hooaeg saab läbi, kui eesti maasikad müügile tulevad. nüüd on ostuga juba hiljaks jäädud.
s
Soovitus 3. juuli 2017, 14:04
Kes tahab terveid sügavkülmutatud marju, tehke nii (seda soovitas mulle üks maasikakasvatajast papi): puhastatud väiksemad terved marjad ühekordse kih...
(loe edasi)
Loe kõiki (16)

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee