Toit

Tikrid: purki punased, kõhtu ja koogi sisse kollased marjad  (2)

Kersti Eero, 12. august 2017, 00:01
TIGE TIKKER?: Ei, pigem kaval karusmari, kes end osavalt erinevatesse retseptidesse sobitab. Näiteks koos kondenspiima või hoopis oliiviõli ja vürtsidega. Foto: Vida Press
Kui esimesed tikrikoogid tehtud, tasub marju kindlasti ka talveks sisse teha. „Moosid ja hoidised jäävad eriti isuäratavad just punastest tikritest,“ arvab toidublogija Mari-Liis Ilover.

„Tikriarmastus on sarnaselt teiste toidusümpaatiatega pärit tõenäoliselt lapsepõlvest – minu ema lemmikmoos on alati olnud just tikrimoos ja et meil oma aeda ega tikripõõsaid mu lapsepõlves ei olnud, oli seda moosi alati vähe ja see tundus kuidagi eriti eksklusiivne,“ ütleb Kalamaja kokaklubi eestvedaja ja paljude kokaraamatute autor Mari-liis Ilover. Suure tikrisõbrana pani ta oma aeda rajades esimeste seas paika just karusmarjapõõsad.  

Edasi lugemiseks vajuta:

Samal teemal

17. august 2017, 14:15
Tohoh! Värsked marjad polegi sügavkülmutatutest tervislikumad
16. august 2017, 11:48
Kas sina tead, millised kodumaised marjad hoiavad sind tervena ning aitavad võidelda väsimuse ja stressi vastu?
9. märts 2016, 12:10
Kaheksa toiduainet, mis aitavad kõhukinnisust leevendada
25. juuli 2015, 08:00
Tikrid tagasi toidulauale

TOIMETAJA

+372 5295 983
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee