Toit

Peipsi dieet: kala, sibulad ja kohalik köögivili (7)

Marion Mets, 30. september 2017, 00:01
 Aldo Luud
Kui Vahemere dieet aitab ennetada südamehaigusi, siis Peipsi dieet võiks meid päästa igasügisestest viirushaigustest. Eriti, kui kuulsatele sibulatele ka küüslauku seltsiks sokutada. 

Unusta Vahemere dieet, vali Peipsi dieet, kõlas ka üks tänavuse toidupiirkonna üleskutseid. Peipsimaal, kuhu kuuluvad Pepsiveer koos Setomaaga, saavad kokku kolm vana kultuuri ja traditsioonilist kööki: eestlaste, vene vanausuliste ja setode oma. Neid ühendab kohalik puhas tooraine.

Kõigi Naistelehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

Samal teemal

19. oktoober 2017, 16:47
Üheksa fakti, miks peaksid oma tervise nimel jõhvikaid sööma
26. september 2017, 12:50
TERVIS TULEB: 5 põhjust, miks eelistada hooajalist toitu
11. september 2017, 23:45
Viimsilased tellisid Peipsiveerest kolm tonni sibulat
26. august 2017, 19:58
GALERII | Palju mugulaid: Lüübnitsas peetakse sibulalaata

7 KOMMENTAARI

j
jürgen 30. september 2017, 13:09
vaimustunud gurmaanide lemmik on k.k.ehk kohalik köögivili.
p
Peipsi 30. september 2017, 09:42
Sibul ja küüslauk on väga head! Kala on ka korralik, ostame seda kindla müüja käest. Ja nüüd õhtulehe tase- seesama kommentaar suunati modereerimisele...Nüüd aitab, see " riik" on viimane .... ja selle " seadused" mulle enam ei puutu!
Loe kõiki (7)

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee