Kodu ja köök

Kannatust: liiga kõrgel kuumusel küpsetades lähevad koogid metsa

Pühapäevane pannkoogihommik  (1)

Kersti Eero, 21. oktoober 2017, 00:01
Foto: Ragne Värk
„Pannkoogihommikud tähendavad pere ühist aega katta laud, teha pannkooke ning neid siis kuhugi kiirustamata nautida,“ ütleb toidublogija Ragne Värk. Tal ilmus äsja raamat  “Pannkoogisahver ehk jalutuskäik mummulisse pannkoogimaailma“. 

„Märkan üha tihedamini, et eestlastel on traditsiooniks kujunemas pühapäevahommikud pannkookide seltsis koos isetehtud hoidiste või teiste lisanditega,“ ütleb Ragne. „Ka meie peres on see nii, kuid peale pühapäevahommikute on pannkookide päralt ka laupäevahommikud. Aga kui pühapäeval teeme alati ülepannikooke, siis laupäeval küpsetame vastavalt soovile. See on pere ühine aeg katta laud, teha pannkooke ning neid siis ilma kuhugi kiirustamata nautida,“ tõdeb Ragne, et nädalavahetuste hommikud venivad neil lõppevat nädalat arutades ja edaspidiseks plaane tehes päris pikaks. Aga see tähendabki ju kodusoojust ning tundub, et temaga on sama meelt teisedki eestimaalased – miks muidu püsivad pannkoogid juba pikemata aega eestikeelsete toiduretseptide otsingunimekirja topis. 

Edasi lugemiseks vajuta:

Samal teemal

20. jaanuar 2018, 00:01
Pirukameistri peavalu: millist jahu kasutada ja millist vormi eelistada
4. oktoober 2017, 10:52
Kuidas teha okonomiyakit ehk jaapani kapsapannkooki?
1. aprill 2017, 04:00
Tatrajahu lisab küpsetistele kergelt pähklist mekki
18. märts 2017, 04:00
Retseptid: kõige sagedamini otsib eestlane pastaroogi ja pannkooke

TOIMETAJA

+372 5295 983
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee