Toit

Kostita külalisi nagu president: kuidas teha Eesti vabariigi juubelitorti  (22)

Kersti Eero, 13. jaanuar 2018, 00:01
SÖÖ SAMMALT: Kuigi karamelliseeritud sammal pakub eeskätt silmailu, on tal ka maitse täitsa olemas, kinnitab Rukise peakondiiter Marju Männik juubelitordile viimast lihvi andes. Robin Roots
Vana-aastaõhtul valis rahvas Tallinnas Vabaduse väljakul Eesti vabariigi juubelitordi, mida presidentki pakub 24. veebruaril vastuvõtul ning mida peaks konkursitingimuste põhjal olema koduski jõukohane teha.

Et torditegu kindlasti õnnestuks, näitas võiduretsepti autor Marju Männik Õhtulehele samm-sammult, kuidas musta leiva ja köömnelikööriga muraka-kodujuustutordi tegemine käib. 

Kõigi Naistelehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

Samal teemal

23. veebruar 2018, 00:01
ÕL VIDEO | Trikoloor toidulaual: kata pilkupüüdev peolaud!
23. veebruar 2018, 00:01
24. veebruariks: vahukoore-toorjuustutort kama-pähklibiskiivil
23. veebruar 2018, 00:01
VIDEOÕPETUS | 24. veebruariks: kuidas teha rahvusvärvides kokteili?
16. jaanuar 2018, 20:40
„Kui veab, võin teise sada aastat veel otsa elada!“

22 KOMMENTAARI

e
ei 14. jaanuar 2018, 15:43
...meeldinud mu kommentaar, kus kurtsin toidukaupade kalliduse üle. Et nii kalli tordi tegemine on rumal jutt. Vist olid liiga värvikad ütlemised. Siiani modereeritakse.
a
ah et 14. jaanuar 2018, 11:07
leiba ei jõua enam osta, pole raha, eks sööge siis torti.
Loe kõiki (22)

Põnevat ja kasulikku

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee