Naisteleht

RETSEPT: pilvesaiad ehk Oopsie saiakesed 

Ragne Värk, 15. jaanuar 2018, 08:58
 Ragne Värk
Imeliste saiakeste valmistamiseks läheb tarvis väga vähe komponente. Need maitsevad nagu õhulised pilvekesed – sellest ka saiakeste nimetus.

  • 3 toasooja muna
  • 0,5 tl soola
  • 120 g toasooja toorjuustu
  • 1 tl küpsetuspulbrit

Eralda munavalged kollastest. Vahusta munavalged soolaga tugevaks vahuks. Sega kokku toorjuust, munakollased ja küpsetuspulber, vajadusel võta appi mikser. Seejärel sega lusikaga ettevaatlikult juurde munavalgevaht. Väldi ülesegamist, kuna nii võib vajalik õhk tainast väljuda. Tõsta pisikesed tainakuhjad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 150 kraadi juures 20–30 minutit ehk seni, kuni pirukad on kuldsed.

NIPP! Kasuta neid küpsetisi tavalise saia asemel või hamburgerikukli asendusena.

Teisi põnevaid toorjuusturoogasid uudista Naistelehe digiajakirjast:

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse

Samal teemal

12. märts 2018, 05:25
Koolilapse kokakool: imemaitsev soe jäätisejook

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee