Naisteleht

RETSEPT: karamellitäidisega võiroosid 

Ragne Värk, 19. jaanuar 2018, 13:56
 Ragne Värk
Selle retsepti loomiseks on ammutatud inspiratsiooni klassikalistelt võiroosisaiakestelt, mis on saanud pisut magusama maitse.

  • 500 g külmutatud pärmi-lehttainast
  • 200 g õuna
  • 150 g karamelliga kondenspiima
  • 1 tl kaneeli

Kui kasutad valmis rullitud tainast, laota see lihtsalt lauale (kui mitte, rulli tainas umbes 0,5 cm paksuseks). Lõika tainas pikkupidi pooleks ja risti viieks, et tekiks kümme ruudukest.

Koori ja tükelda õun(ad). Määri kondenspiim tainaruutudele, laota peale õunatükid ja raputa üle kaneeliga. Saiakeste vormimiseks suru nurgad tainaruudu keskele. Tekkinud uued tainaruudunurgad suru uuesti tugevasti keskele kokku. Aseta volditud tainaruudud ahjuplaadile (soovi korral võid neid pealt lahtiklopitud munaga määrida) ja küpseta 200kraadises ahjus 15–20 minutit.

Teisi retsepte uudista Naistelehe digiajakirjast.

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse

Samal teemal

12. märts 2018, 05:25
Koolilapse kokakool: imemaitsev soe jäätisejook

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee