Naisteleht

RETSEPT: šokolaaditükkidega kaerahelbeküpsised 

Ragne Värk, 22. jaanuar 2018, 13:18
 Ragne Värk
Nende imeliste küpsiste valmistamiseks ei pea sul kodus olema isegi suhkrut – banaanid ja šokolaaditükid annavad ­magusat mekki piisavalt!

  • 2 banaani
  • 150 g (gluteenivabu) kaerahelbeid
  • 175 g maapähklivõid
  • 100 g meelepärast (piima)šokolaadi

Püreesta banaanid. Lisa kaerahelbed ja maapähklivõi ning purusta kõik sau­mikseriga ühtlaseks. Haki šokolaad ja lisa segades tainale. Vormi tainast käte vahel 25 pallikest ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Suru pätsikesed käega lamedamaks ja küpseta 175kraadises ahjus 12–15 minutit.

Teisi põnevaid retsepte uudista Naistelehe digiajakirjast!

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse

 

Samal teemal

12. märts 2018, 05:25
Koolilapse kokakool: imemaitsev soe jäätisejook

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee