2
fotot
Jaga:     
Naisteleht

RETSEPT: šokolaaditükkidega kaerahelbeküpsised

Nende imeliste küpsiste valmistamiseks ei pea sul kodus olema isegi suhkrut – banaanid ja šokolaaditükid annavad ­magusat mekki piisavalt!

  • 2 banaani
  • 150 g (gluteenivabu) kaerahelbeid
  • 175 g maapähklivõid
  • 100 g meelepärast (piima)šokolaadi

Püreesta banaanid. Lisa kaerahelbed ja maapähklivõi ning purusta kõik sau­mikseriga ühtlaseks. Haki šokolaad ja lisa segades tainale. Vormi tainast käte vahel 25 pallikest ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Suru pätsikesed käega lamedamaks ja küpseta 175kraadises ahjus 12–15 minutit.

Teisi põnevaid retsepte uudista Naistelehe digiajakirjast!

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse