2
fotot
Jaga:     
Naisteleht

RETSEPT | Pontšikutort

Vahva sünnipäevatort valmib imelihtsalt ja selle valmistamisega saavad hakkama ka lapsed. Maius koosneb sõõrikutest, millele on glasuurina peale niristatud šokolaadi ja lisatud meelepäraseid kommikesi.

  • 20 pontšikut
  • 50 g valget šokolaadi
  • riivitud šokolaadi, nonparelle, kommitükke
  • makroone või trühvleid
  • Osta poest või pagariärist valmis küpsetatud pontšikud.

Ehita alusele pontšikutest torn. Sulata šokolaad veevannil ja nirista pontšikutele. Raputa peale riivitud šokolaadi ja muid meelepäraseid lisandeid. Soovi korral võid koogile kaunistuseks lisada ka makroone või trühvleid.

NIPP. Meisterda kahest grilltikust, nöörist ja paberist tordile ka vimplirida!

(Ragne Värk)

Teisi retsepte uudista värskest Naistelehest!

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse

Loe ka neid lugusid