Naisteleht

RETSEPT | Pontšikutort 

Ragne Värk, 27. jaanuar 2018, 18:54
 Ragne Värk
Vahva sünnipäevatort valmib imelihtsalt ja selle valmistamisega saavad hakkama ka lapsed. Maius koosneb sõõrikutest, millele on glasuurina peale niristatud šokolaadi ja lisatud meelepäraseid kommikesi.

  • 20 pontšikut
  • 50 g valget šokolaadi
  • riivitud šokolaadi, nonparelle, kommitükke
  • makroone või trühvleid
  • Osta poest või pagariärist valmis küpsetatud pontšikud.

Ehita alusele pontšikutest torn. Sulata šokolaad veevannil ja nirista pontšikutele. Raputa peale riivitud šokolaadi ja muid meelepäraseid lisandeid. Soovi korral võid koogile kaunistuseks lisada ka makroone või trühvleid.

NIPP. Meisterda kahest grilltikust, nöörist ja paberist tordile ka vimplirida!

 Ragne Värk

Teisi retsepte uudista värskest Naistelehest!

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse
 

Samal teemal

12. märts 2018, 05:25
Koolilapse kokakool: imemaitsev soe jäätisejook

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee