Naisteleht

RETSEPT: Saiavorm nagu kaneelirull 

Ragne Värk, 2. veebruar 2018, 08:00
 Ragne Värk
See kaneeline saiavorm on tavapärasest veidi luksuslikum ja mahlasem, aga kindlasti midagi seesugust, mida sööjad veel jupp aega hea sõnaga meenutavad.

  • 11 röstsaiaviilu

Võie:

  • 150 g toasooja võid
  • 100 g suhkrut
  • 5 tl jahvatatud kaneeli

Kate:

  • 2 dl piima
  • 4 dl rõõska koort (35%)
  • 3 muna
  • 1 apelsini riivitud koor
  • 2 tl vanillsuhkrut
  • 2–3 sl suhkrut
  • 1 tl kaneeli

Vahusta toasoe või kaneeli ja suhkruga. Määri saadud segu röstsaiaviiludele. Lõika saiaviilud kuubikuteks (ühest viilust saad 9 tk) ja aseta vormi (26 × 18 cm). Katteks sega kõik ained omavahel ja vala segu saiakuubikutele. Suru kergelt ja lase saiavormil toatemperatuuril 15 minutit seista. Seejärel küpseta 180kraadises ahjus 35–40 minutit.

Teisi põnevaid retsepte uudista Naistelehest!

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee