Kodu ja köök

Tervislik nipp: muuda pastaroad kreemjaks tervislikumalt kui rammusa koorega! (1)

Ragne Värk, 12. märts 2018, 05:25
 
Enamasti muudab pasta siidjaks rammus vahukoor. Lahjema kreemja pasta-roa saad valmistada aga hoopis ... kodujuustuga! Selleks keeda makaronid soolaga maitsestatud vees valmis ja nõruta. Püreesta kodujuust saumikseriga ühtlaseks. Prae pannil valmis kanaliha, lisa makaronid, kodujuustupüree ja pisut riivitud parmesani. Sega kergelt läbi ja serveeri maitserohelisega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2505
levi@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee