Naisteleht

Vana kooli kohupiimakook lihavõttelauale (3)

Toimetas Merle Luik, 30. märts 2018, 10:37
 Ragne Värk
Põhi: 500 g magusat muretainast Täidis: 800 g terakohupiima 2 dl suhkrut 2 muna 4 sl jahu 4 sl pehmet võid 4 sl hapukoort Rulli muretainas jahusel pinnal õhemaks ning laota see küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadi põhjale.

Sega täidiseained omavahel ühtlaseks ning vala põhjale. Küpseta kooki 180 kraadi juures, kuni see on kenasti kuldne.

Retsept: Ragne Värk

3 KOMMENTAARI

a
anne 1. aprill 2018, 07:37
Kohupiimakook - mitte juustukook. Lõpuks ometi. Kartulipuder =kartulitamp. Makarontooted = pasta. Ühepajatoit = pada. Pasteet = hummus jne.jne. nagu eestipärased sõnad ei kõlbaks enam. Ebameeldiv,et vaikselt,aga pidevalt omakeelseid tähendusi välja vahetatakse.
k
Kõige... 31. märts 2018, 10:01
...parem on ikkagi pärmitaignaga kohupiimakook. Mina teen ema retsepti järgi ja minu lastele maitseb küll väga.
Loe kõiki (3)

Põnevat ja kasulikku

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee