Toit

Rupsigurmee: restoranidesse on jõudnud nii pulli- ja oinamunad kui ka põrsa- ja veiseajud. Sabadest rääkimata.  (7)

Kersti Eero, 7. aprill 2018, 00:01
PROOVIKS MIDAGI PÕNEVAT: „Kuna olin pullimune juba teinud, hakkasin ajuga katsetama,“ ütleb restorani ORE peakokk Silver Saa. Foto: Stanislav Moškov
„Prantslased on tuntud rupsisööjad, küllap nad oskavad ka aju ja harknääret nautida. Tänavatoiduna on aju levinud Ameerikas ja Tais, Aasias läheb ju kõik nahka,“ tõdeb restorani ORE peakokk Silver Saa, et see, mis tundub Eesti noorel restoranimaastikul üllatav, on mujal juba tavapäraseks saanud. „Küllap jõuame meiegi mõne aja pärast samale tasemele.“   

„Liha rolls royce'id on sise- ja välifilee, mida alati küsitakse. Tegelikult on liha väga mitmekülgne, aga see ei kajastu restorani menüüs. Samas saan sellest aru, sest inimesed on teatud asjadega harjunud ega kipu mingit naljakat jalalihast proovima. Restoranis käiakse harva ja seega tahetakse kindla peale välja minna,“ ütleb Silver.   

Kõigi Naistelehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

Samal teemal

7. aprill 2018, 00:01
ÕL VIDEOEKSPERIMENT | Pullimunad: eestlaste uus trenditoit
27. veebruar 2016, 06:00
Pullimunad ja lambakeeled: säästlik teeb gurmeeroad rupsist
28. november 2013, 07:00
Marko Reikop: maailmas on vähe söödavaid asju, mida ma proovinud pole

7 KOMMENTAARI

t
7. aprill 2018, 22:47
Toimiv dieet : "Sööge ainult aukusid"
m
maakas. 7. aprill 2018, 19:06
vanasti olid oinad juba ilma munadeta,nii et munadega said olla vaid jaarad ja sugu jatkata.kohitsetud jaarad ...ilma munadeta...olid oinad ja nende mune kyll restoranides ei saa myya.mida ei saa kyll artikli kirjutanud oina kohta oelda....
Loe kõiki (7)

TOIMETAJA

+372 5199 3733
jaane.tomps@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee