Toit

Kõigevabad koogid: Kas kook, kus puuduvad gluteen, laktoos ja valge suhkur, on ka maitsevaba?   (3)

Kersti Eero, 5. mai 2018, 00:01
KAUNISTAB IGA PEOLAUDA: Mõnus umbrohu-marjatoortort  Kaie Hakonen
„Vastupidi – neis tulevad ehtsad naturaalsed maitsed palju paremini esile,“ kinnitab äsja retseptiraamatu „Koogiga pai“ üllitanud hobikokk Kaie Hakonen. 

„Laktoosi- või gluteenivaba kooki võib Eesti kohvikutest juba saada, aga sellist, mis oleks samal ajal nii kaseiini- kui ka gluteenivaba, on keeruline leida,“ ütleb Kaie Hakonen. Kuna ühel tema lastest on piima- ja teisel nii piima- kui ka nisuallergia, on ta asjaga hästi kursis.  

Kõigi Naistelehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

Samal teemal

2. juuli 2018, 15:29
Suhkur teeb lapsed pööraseks: müüt või tõde? 
18. mai 2018, 16:35
KEVADEL PARIM: kuus põhjust, miks oma tervise nimel rabarberit süüa
7. mai 2018, 10:40
Ohhoo! Küünte närimine võib lapsed allergiast päästa
20. jaanuar 2018, 00:01
Pirukameistri peavalu: millist jahu kasutada ja millist vormi eelistada

3 KOMMENTAARI

m
minu nooruses 6. mai 2018, 09:21
tehti ka torte mis olid rasva ,kreemi, biskviidi uputus. ja ülekaalulisi lapsi oli meie klassis ainult ÜKS. nüüd tehakse teab millest toite ja diabeet vohab. lõpetage ükskord see rumalus.
m
5. mai 2018, 21:15
Miks seal gluteen peaks puuduma? Gluteen on täitsa normaalne aine nagu kõik teised. Mis kiiks see üldse on, kus tuleb see arvamus, et gluteen on tervisele kahjulik? Siis ju nt maasikad, mesi kah, sest mõni nende vastu on alerigiline.
Loe kõiki (3)

Põnevat ja kasulikku

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee